Жоао Фелиш попадна в любовен триъгълник


Н. Гавазов

 Жоао Фелиш попадна в любовен триъгълник

Нападателят на Атлетико Мадрид Жоао Фелиш се забърка в предполагаем любовен триъгълник, след като приятелката му Магуи Корсейро и защитникът на Спортинг Педро Поро бяха принудени да отрекат твърденията, че са имали връзка. Това съобщава The Sun.

22-годишният португалец се среща с актрисата Магуи от 2019 г. Тази седмица момичето се сблъска с обвинения, че е изневерила на играча на Атлетико Мадрид Фелиш с неговия колега Поро, които тя отрече.

В интернет се появи видео, което показва как испанецът пренебрегва молбите на няколко деца на трибуните в края на мача да предаде фланелката си и я дава на Магуи.

След това се появиха кадри от нощен клуб, на които, според някои наблюдатели,  двойката се целува.

Отричайки обвиненията, Магуи заяви: "Ако исках да целуна някого в интимен момент, това нямаше да е в кафене и със сигурност не във ВИП зоната с този малък балкон и пред целия нощен клуб.

Също така не разбирам защо онези господа, които поеха инициативата да запишат това видео и да го предадат по такъв приятен начин, не пропуснаха да ме запишат как говоря и прегръщам други хора, които бяха там, други момчета, играчи.

Нямаше целувки, нямаше нищо.

От една страна ми е смешно да се оправдавам пред хора, които изобщо не ме познават, но вие не разбирате какво става.

Сюрреалистично е, съобщенията, които изпращат, изпращат смъртни заплахи... Хората са луди.

Срещнах Поро неочаквано преди няколко месеца на групов обяд и тогава си прекарахме страхотно, добри приятели сме, обичам го, той е невероятен и хората, които го познават, знаят това много добре", заяви Магуи.

  Сподели
549