Арестуваха заподозрени за изнудване на Рууни


Н. Гавазов

Арестуваха заподозрени за изнудване на Рууни

Трима човека бяха арестувани от полицията, която разследва предполагаем заговор с цел изнудване на съпругата на Уейн Рууни. 24-годишната Колийн получи няколко заплахи след като загуби своята видеокамера, в която бяха множество снимки на нейния син Кай. Камерата е била забравена на MEN Arena, след като звездното семейство посети концерт на Black Eyed Peas миналата година. Независимо от това, че Колин и Уейн се намирали във ВИП ложите, апаратът така и не бил намерен.

По-късно Колийн получи съобщение, от което става ясно, че неизвестни лица я заплашват да предадат снимките на сина и на вестниците. Рууни, на основата на тази заплаха е подал жалба в полицията, която в процеса на разследването задържа трима човека.

„Ние водим разследване по оплакване от шантаж, което получихме през септември 2010 година. В резултат арестувахме двама мъже и една жена. В момента те са пуснати под гаранция", заяви говорител на полицията.

Йенк Монк, който представлява интересите на семейство Рууни заяви, че никой от двамата съпрузи няма да дава изявления в медиите, относно шантажа, за да не се попречи на разследването.

 

  Сподели
96