Съпругата на Марсиал: Около мъжа ми има много красиви момичета


Н. Гавазов

Съпругата на Марсиал: Около мъжа ми има много красиви момичета

Мелани Марсиал, която е съпруга на нападателя на Манчестър Юнайтед и френския национален отбор Антони Марсиал, разказа за особеностите в живота на съпругите на играчите.

"Никога през живота си не съм мислила, че ще стана съпруга на футболист. Наистина, никога. Това никога не ми е било идея: да живея живот според графика на съпруга ми. Разбирам хора, които имат стереотипи за съпругите на футболисти, защото и аз ги имах. Това е като: "Уау, красиви коли, чанти". Това е първият стереотип, но изобщо не е истина.

Момичета винаги ще кръжат около играчите. Съпругът ми може да привлече вниманието на много красиви жени, които са по-млади от мен. Когато сте женени за футболист, знаете, че около вас обикалят жени. Но аз се справям доста добре с това, казвайки си, че винаги съм с мъжа си, че знам как стоят нещата и че ги управлявам.

Освен това всеки човек в дадена ситуация самостоятелно взема решение. Въпросът не е в това, че някое момиче е известно по целия свят и е много красиво. Тя трябва да бъде човек, на когото да можете да се доверите. Трябва да сте идеални един за друг.

Най-големият стрес е трансферният прозорец. Никога не съм усещала движението върху себе си. Големи кутии, нов град - все още не съм го имала. Аз, разбира се, предпочитам повече слънцето. Но говоря за себе си, а не за Антони. Той не се интересува от слънцето, той иска да играе футбол, да почувства важността си за отбора", заяви Мелани.

Антони и Мелани започнаха да се срещат през 2016 година. През 2018 г. двойката има син. Бракът с Мелани бе втори за 25-годишния французин - от 2013 до 2016 г. Антони бе женен за Саманта Жаклин, от която има две общи деца.

Марсиал е играч на Манчестър Юнайтед от септември 2015 г. Трансферът му струва на манкунианците 60 милиона евро.

През този сезон французинът участва в 22 мача в английската Висша лига, в които вкара 4 гола и даде 3 асистенции. Освен това той има 5 мача и 2 гола в груповата фаза на Шампионска лига.

  Сподели
109