Любовница на звезда разказа за изневерите му


Н. Гавазов

Любовница на звезда разказа за изневерите му

Жаклин Соуза призна, че е имала двегодишна връзка със звезда на английската Висша лига, която не е била прекратена дори след сватбата на футболиста и е приключила едва след като 33-годишното момиче забременява.

В ексклузивно интервю за The Sun тя разкри, че е забременяла с дъщеря си, която сега е на девет месеца.

Миналия месец Жаклин изпрати писмо до клуба, в което информира играча, че е завела дело за бащинство с искане за издръжка на детето.

"Той ми изпращаше съобщения през цялото време, дори по време на сватбената му церемония и партито. Исках да се разделим с него в нощта, когато той се ожени, защото бе твърде трудно за мен. Загубих цялата си енергия по него. Бях психически изтощена. И физически. Всичко това му го казах в текста.

Той ми пишеше през цялото време, дори по време на сватбената церемония и партито. След това в самолета за медения месец той продължи да ми пише. Той каза, че иска да се увери, че когато се върне, аз все още ще съм до него.

Той ми се закле във вечна любов, писа ми, че ще ме обича до края на живота си. Каза ми, че ще имам собствен апартамент и никога няма да го напусна".

Според Жаклин неназованият футболист й е платил седмична почивка в петзвезден хотел по време на медения си месец "вероятно мислейки, че ще ме накара да мисля за други неща, но не. Мислех да се омъжа за него“.

Жаклин разкри, че романсът е започнал, след като играчът й е писал онлайн през 2018 г. Двамата са разменили  сексуални съобщения в продължение на почти една година, преди да се срещнат в хотела.

Жаклин не е знаела, че футболистът е бил сгоден, въпреки че е знаела за приятелката му. Но си е мислела, че той ще се раздели с приятелката си заради нея.

"Бях много наивна", казва любовницата.

Футболистът се оженил през лятото на 2019 година. След медения месец той веднага отново започнал да пише на Жаклин.

"Той каза, че ме обича и се опита да ме увери, че бракът не означава нищо за него. Той каза, че чувствата му към мен никога няма да се променят. Бях искрено влюбена в него. През тези няколко месеца след сватбата той се отнасяше с мен като с приятелка. Той продължи да се измъква от жена си, за да прави любов с мен".

В края на 2019 г. Жаклин забременява, като го информира за това няколко седмици по-късно. Но футболистът не прие новината по най-добрия начин.

"Бях шокирана, главно защото не мислех, че ще го приеме толкова зле, защото той говори за съвместни деца. Опитахме се да се съгласим, че той няма да присъства физически в живота на детето, но ще допринесе финансово, за да ми помогне да отгледам това дете.

През третия месец от бременността му съпругата му разбра, че очаквам бебе. Оттогава той се държеше така, сякаш никога не съм съществувала и никога не сме се срещали. Останах сама. Мислех, че попаднах в приказка, но това се превърна в кошмар. Озовах се в най-болезнения момент от живота си. Депресията ме удари толкова силно, че загубих работата си.

Човекът, когото обичах най-много, ме съсипа, никога не се обади и не прояви интерес към това как се справях с бременността си и, разбира се, не ми оказа никаква финансова помощ при всички срещи с  лекаря.

През шестия месец на бременността ми мъжът, който работи за него, най-накрая се свърза и ми предложи финансова сделка за последните три месеца, до датата на раждането. Тази финансова помощ бе предназначена само за да не говоря с никого за тази история, за да не навредя на футболната му кариера. Разбрахме се, че той ще ми даде определена сума, но никога не трябваше да казвам кой е станал баща на детето.

И от рождения ден на нашето момиче той напълно ме отряза от живота си. Ето защо реших да наема адвокат и заедно се опитахме да се свържем с него, за да направим тест за бащинство. Но той дори не намира време да направи рутинен ДНК тест.

Той беше с мен, когато ми бе удобно, но щом забременях, той ме остави да се оправям сам. Чувствам се изчерпана. Но нямам нужда от него. Щастлива съм с детето си и себе си. Това е негова загуба", заяви Жаклин.

  Сподели
168