Sky Sports уволни Анди Грей


Н. Гавазов

Sky Sports уволни Анди Грей

Знаменитият коментатор на телевизионния канал Sky Sports Анди Грей бе уволнен, след като на ръководството на компанията станаха ясни и други скандални подробности от поведението на бившия национал на Шотландия. Решението за неговото освобождаване бе взето незабавно, като заседанието на ръководството по неговото уволнение е продължило точно пет минути.

Както е известно, Грей попадна миналата седмица в един инцидент, когато си позволи по време на мача Уулвърхемптън - Ливърпул да отправи оскърбителни коментарии по адрес на страничния съдия Сиан Меси, която обвини, че не разбира от засади, като повечето жени.

Капката на търпението обаче е преляла, след като стана ясно, че той се е държал оскърбително и с една от сътрудничките на телеканала Шарлота Джексън и с открити жестове я приканил към сексуален акт. За негово нещастие, една от камерите в коридора на студиото запечатала тази негова наглост.

Сега не е ясно кой ще наследи получаващият 2 милиона паунда годишна заплата шотландец, но със сигурност това ще бъде някой бивш футболист.

 

  Сподели
487