Нистелрой: Извиних се на Сър Алекс


Н. Гавазов

Нистелрой: Извиних се на Сър Алекс

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Рууд ван Нистелрой призна, че не е бил прав, когато му се е наложило да напусне клуба и разказа, как е поднесъл своите извинения на Сър Алекс. Отношенията с Боса и холандският нападател се влошиха, когато на една тренировка Рууд се скара с Роналдо, а след това бе резерва на финала за Купата на Лигата и през лятото на 2006 година бе продаден на Реал Мадрид за 10,3 милиона паунда. Нистелрой си призна, че всичко това не му е давало покой през годините, но в момента е доволен, че всичко е назад.

„На мен ми е наистина много приятно, че всичко приключи. Аз казах на Сър Фъргюсън: „Моите пет години в Юнайтед под ваше ръководство бяха най-добрите ми години и аз много съжалявам, че тогава така се получи". Хубаво е, че ние изгладихме всички въпроси", коментира Нистелрой.

„Когато си тръгнах от клуба, то постоянно мислех за това и с жена ми не един път обмисляхме ситуацията. Всеки път, когато в главата ми изплуваше тази история, ставаше ми тъжно, че постъпих по този начин със Сър Алекс и много исках да оправя нещата", просължава Рууд.

„Жена ми предложи да му изпратим СМС, от който да разберем, дали той е готов да разговаря с мен и когато му го написах и попитах може ли да му позвъня, той ми отговори: „Ок. Набери ме в толкова и толкова часа. Звъннах му и казах, че искам да се извиня за това, което се случи между нас и той ми отвърна: „Отлично! Аз ценя това и когато следващият път се видим, всичко ще бъде в ред". Беше много приятно да чуеш тези думи. Ако някога се видим, а аз зная, че ще се видим, аз задължително ще го прегърна и всичко ще бъде забравено", завършва Нистелрой.

 

  Сподели
157