Феновете на Галакси: Бекъм е егоистична свиня


Н. Гавазов

Феновете на Галакси: Бекъм е егоистична свиня

Третото подред възможно напускане на Дейвид Бекъм на ЛА Галакси в посока Европа препълни чашата на търпението на американските запалянковци, които нарекоха англичанина „егоистична свиня", съобщава ESPN. Както е известно, през 2007 година Бекъм пристигна в американския клуб от Реал Мадрид, заявявайки, че има намерение да повиши популярността на този спорт в Съединените Щати разбира се, срещу огромна парична сума. Откакто се намира в Америка обаче, Дейвид постоянно се стреми към Европа и два пъти вече игра под наем в Милан. В момента англичанинът е на път да направи същото, но този път с Тотнъм.

„Интересно ми е, как мисли тази „егоистична свиня" да играе по половин сезон в Галакси. Може да покаже своята привързаност към клуба, а не само да ни разказва басни. Няма ли кой да му каже: „Тръгваш си и точка!", възмущава се един от феновете на отбора в специално направената страница в Twitter срещу Бекъм.

Не е съгласен със заминаването на Бекъм и треньора на Галакси Брус Арина, който смята, че третото заминаване на Бекъм ще се отрази зле на клуба, а и на самия футболист. За четири сезона Бекъм е изиграл всичко 55 мача, а при последното му отдаване под наем в Милан той се завърна с тежка травма, която го остави извън игра за половин година.

 

  Сподели
146