Роналдо може да застане пред съда


Н. Гавазов

Роналдо може да застане пред съда

Американският модел Катрин Майорга, която твърди, че е била изнасилена от нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо, ще бъде тествана за "умствена способност", според Mirror.

Според източника,  тази процедура е необходима, за да се определи дали жената разбира всички условия за получаване на 375 хиляди долара за неразкриване на инцидента. Напомняме си, че се твърди, че това е сумата, която Роналдо е платил за мълчанието на модела.

36-годишната Майорга се опитва да докаже, че не е разбрала достатъчно добре условията на тази сделка с бившата звезда на Манчестър Юнайтед. Тя ще се яви пред съд в Лас Вегас и в случай, че убеди магистратите в правотата си, нападателят може да бъде призован да свидетелства в открито съдебно заседание.

През 2017 г. Spiegel съобщи, че Роналдо е платил 375 000 долара през януари 2010 г., за да избегне обвинения в сексуално насилие. Отбелязваше се, че инцидентът с участието на 33-годишния футболист е станал на 12 юни 2009 г. в Лас Вегас, където той е бил на почивка с брат си и братовчед си. Жертвата на Роналдо е щяла да го съди, но след консултация с адвокат Кристиано й плати общо 375 000 долара в замяна на мълчание.

  Сподели
267