Играчи на Арсенал и Челси се оказаха въвлечени в любовен триъгълник


Н. Гавазов

Играчи на Арсенал и Челси се оказаха въвлечени в любовен триъгълник

Обтегнатите отношения между Арсенал и Челси може да се влошат, след като стана известно за любовния триъгълник, в който е въвлечен по един играч на два лондонски отбора.

Както Daily Star съобщава в ексклузивен репортаж, един от най-добрите играчи на Челси наскоро е направил щедър жест към любимата си, за която е платил три нощувки в луксозен лондонски хотел, както и поемане на всички разходи, свързани със самолетни билети, ресторанти и пазаруване. Момичето, което работи като модел, дори е наело собствен шофьор по време на престоя си в столицата.

Футболистът на Челси обаче не е подозирал, че докато той тренира, момичето е  прекарвало  времето си с негов колега от Арсенал, решавайки тайно да има връзка с двамата играчи, вместо да избере само един.

По този начин неназованият играч от отбора на Франк Лампард се превърна в спонсор на приятните минути за "артилериста“ и това може да предизвика допълнително напрежение  между клубовете.

"Това бе единственото нещо, което липсваше на отборите, които вече са в конфликт  помежду си.

Момичето излизаше и с двамата, но нито един от тях не знаеше за съществуването на другия - досега.

И двамата й пишеха и излизаха на срещи, така че тя излизаше и с двамата. Но позицията й е, че е млада, свободна и може да излиза с когото си поиска.

Ще бъде много интересно да се види, когато тези двама играчи най-накрая се съберат лице в лице на терена", цитира вестникът източника си.

Добавяме, че в рамките на Висшата лига Арсенал и Челси трябва да играят през декември.

  Сподели
381