Леброн е недоволен от претенциите на Лафлин


Н. Гавазов

Леброн е недоволен от претенциите на Лафлин

Нападателят на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс се възмути от Лори Лафлин, която получи разрешение да избере мястото на изтърпяване на наказанието си, съобщи Fox News. Напомняме, че съдът осъди Лафлин на 2 месеца затвор, а съпругът й Масимо Джанали на 5 месеца. Те ще трябва да платят 400 000 долара глоба. Освен това на Лори са отредени 100 часа общественополезен труд, а на съпруга й са назначени 250 часа.

"Какво ще избира тя!? Смея се, защото понякога просто трябва да спреш да плачеш! За мен няма никакъв смисъл това. Просто искаме същото отношение, ако извършим едно и също престъпление, това е всичко. Искаме твърде много? Нека да позная, да. Да, знам! Просто ще продължим и няма да чакаме подаяние! Силни, черни и влиятелни“, написа Джеймс на страницата си в Instagram.

През 2019 г. Лафлин и Джанали бяха обвинени в подкупване на приемната служба на Калифорнийския университет. Съпрузите са платили 500 000 долара за това дъщерите им - 21-годишната Изабела и 20-годишната Оливия - да бъдат включени в списъка с членове на женския отбор по гребане. Това значително е увеличило шансовете им да влязат в университета.

  Сподели
142