Синът на Ето'о заведе дело срещу баща си


Н. Гавазов

Синът на Ето'о заведе дело срещу баща си

Един от най-успешните африкански футболисти в историята, бившият играч на Реал Мадрид, Барселона, Интер, Челси и други отбори  Самуел Ето'о бе призован от съда в Палма де Майорка като обвиняем по дело срещу един от синовете си. Етиен Ето'о поиска от баща си около 20 хиляди евро за неизпълнение на бащините си задължения, пише Mundo Deportivo.

Самият Етиен е футболист, който наскоро подписа договор с младежкия тим на Овиедо. Той заяви, че дълги години не знае нищо за известния си баща, с когото общува само по имейл, тъй като бившият играч никога не е искал да даде мобилния си номер на него и майка му.

Майката на момчето, Мариан Пинеда, се срещаше с играча на Майорка, докато той бе в местния тим. Двамата излизаха, докато един ден тя не го изненада с друга жена. По това време тя вече бе бременна от футболиста. Етиен заявява, че по-късно е страдал от "унижение поради отсъствието на баща".

Според Мариан и Ето'о-младши, бившият футболист е нарушил подписаното споразумение и не е изпълнил бащинските си задължения по отношение на издръжката и помощта за образованието на сина си.

  Сподели
159