The Times: Тевес поиска 300 000 паунда заплата от Сити


Н. Гавазов

The Times: Тевес поиска 300 000 паунда заплата от Сити

Очевидно, темата с искането на Тевес да напусне Манчестър Сити продължава да вълнува медиите на Острова. Според авторитетното издание The Times, аржентинският нападател е поискал седмичното му възнаграждение да бъде в размер на астрономическите 300 000 паунда - сума, която е колосална и за най-скъпоплатените звезди на футбола.

Както е известно, Карлос Тевес отправи писмена молба до ръководството на „гражданите" да бъде обявен за трансфер, като според него причините за това са носталгията по родината. По-късно управата на клуба отхвърли молбата му, а днес аржентинският нападател внесе допълнителна информация около ситуацията, заявявайки, че е настъпил разрив в отношенията му с някои служители от Ийстланд, но отрече за конфликт с мениджъра на отбора Роберто Манчини.

The Times, в сутрешния си брой днес излезе с информация, че звездата на Сити е поискал седмичната му заплата да бъде увеличена до 300 000 паунда, което би го задържало при „гражданите". Това обаче влиза в противоречие с думите на Тевес, който заяви по-рано, че искането му за трансфер не се основава толкова за пари.

Според The Sun, ако условията на аржентинския национал не бъдат удовлетворени, най-вероятно Тевес ще сложи край на кариерата си.

 

  Сподели
188