Лаказет отново се забавлява с "весел газ"


Н. Гавазов

Лаказет отново се забавлява с

Нападателят на Арсенал Александър Лаказет може да има сериозни проблеми, след като отново бе уличен да използва "весел газ", въпреки че преди това бе предупреден от клуба за това.

През декември 2018 г. Лаказет вече се сблъска с неприятности, когато заедно със съотборниците си Шкодран Мустафи, Сеад Коласинац, Матео Гендузи, Хенрих Мхитарян,  Месут Йозил и Пиер Емерик Обамеянг участва в бурно парти с шампанско, водка и "весел газ".

Тогава виновните играчи бяха строго предупредени от клуба, но изглежда, че това не е подействало на Лаказет.

След 18 месеца Александър реши отново да се поглези с азотен оксид, отегчен от самоизолация. На разположение на Daily Star поапдна видео, в което 28-годишният французин вдишва съдържанието на балони у дома си под звуците на под рап музика.

"Седя вкъщи, отпускам и духам балони“, с такъв коментар Лаказет придружи клипа, който изпрати на приятелите си.

Сега Лаказет  може да има сериозни проблеми с мениджъра Микел Артета и шефовете на Арсенал, особено предвид многократния характер на нарушението.

Добавяме, че официално "веселият газ“ не е забранен във Великобритания, но употребата му е свързана с много негативни ефекти върху организма, включително внезапна смърт - поне 17 такива случая са регистрирани в страната.

  Сподели
437