Бендтнер загубил 6 милиона за покер


Н. Гавазов

Бендтнер загубил 6 милиона за покер

Бившият нападател на Арсенал Никлас Бендтнер в собственото си риалити шоу в Дания призна, че има проблеми с пристрастяването си към покера.

"Много играх покер през живота си. Играя покер от 19-годишна възраст. Трудно е дори да разбера колко пари загубих, но става въпрос за 6 милиона паунда. Хазарт, забавление, проблеми. Но не бих казал, че по принцип имах проблеми с пристрастяването към играта. Винаги бих могъл да се контролирам.

В миналото обаче играх сериозни игри. Една вечер в Лондон ситуацията излезе извън контрол и всичко можеше да свърши много зле. В крайна сметка всичко не бе толкова плачевно и успях да го преживея. Въпреки това, тогава игрите с високи залози приключиха за мен. Реших да играя за много по-малки суми", заяви Бендтнер.

Роденият в Копенхаген Бендтнер е известен с това, че игра за Арсенал, Ювентус и Волфсбург. Никлас бе част от датския национален отбор от 2006 до 2018 година. Последният клуб на 32-годишния датски нападател бе Копенхаген. В момента Бендтнер е със статут на безплатен агент.

  Сподели
454