Фабрегас разказа как купил Range Rover на Кабайеро


Н. Гавазов

Фабрегас разказа как купил Range Rover на Кабайеро

Полузащитникът Сеск Фабрегас заяви, че веднъж е бил принуден да купи автомобил на бившия си съотборник  в Челси Вили Кабайеро след загубен спор.

Фабрегас, който сега играе за Монако, се състезаваше за Челси от 2014 до 2019 година. Както във Висшата лига, сезонът в Лига 1 бе спрян поради коронавирус и тази неочаквана пауза позволи на 32-годишния испанец да си спомни за периода на "Стамфорд Бридж".

"В продължение на много години често оставах след тренировка, за да изпълнявам  дузпи. По някаква причина никога не съм пропускал. Така че един ден бях твърде уверен в себе си и това ме подведе.

Дойде ред на Вили Кабайеро да парира удара ми и казах, че ще му купя Range Rover, ако той спаси. За мое съжаление, той спаси пред целия отбор, така че можете да си представите как се чувствах ... Превърнах  се от най-уверения в най-глупавия човек на земята.

Естествено, всички викаха и се забавляваха за това, което му дължа сега. Отидох до автоморга и намерих аварирал  Range Rover, който можеше да се вземе за £ 950. Казах им, че го вземам.

На следващия ден те докараха колата до тренировъчната база. Е, ще покажа останалото на видеото. Изводът от тази история е следният: не залагайте по принцип", написа  Фабрегас в акаунта си в Туитър, където публикува клип с Range Rover-а на базата на Челси.

  Сподели
332