Макгрегър съобщи за смъртта на роднина


Н. Гавазов

Макгрегър съобщи за смъртта на роднина

31-годишният ирландски борец от UFC и бивш шампион с две категории Конър Макгрегър съобщи в Instagram за смъртта на леля си от коронавирус. Той публикува снимка с малко момиченце, а под него апел, в който припомня значението на личната хигиена при коронавирусната пандемия.

"Добрите навици, които ще придобием от тази дива атака, ще ни направят по-силни в бъдеще. Хигиената на ръцете, хигиената на лицето е това, което всички трябва да правим. Винаги спазвам хигиената на ръцете, но това не достатъчно. Хората често ми казват: "Моля ви, нямам нужда от снимка, просто ме оставете да ви стисна ръката“. И съм съгласен, защото е по-ефективен от правенето на снимка. Но е твърде небрежно. Внимавайте за личната хигиена и личното пространство.

Тези снимки бяха направени преди няколко дни в студио в центъра на Дъблин. Седях и се готвех за предаване на живо, когато ми се обадиха и ме уведомиха, че любимата ми леля Ан е починала. Животът е спрял за мен. Горката ми леля. Този тъп шибан вирус. Какво, по дяволите, става?", написа Макгрегър.

  Сподели
245