Нападнаха модел заради плакат на Брайънт


Н. Гавазов

Нападнаха модел заради плакат на Брайънт

Американският модел и актриса Кинси Волански, известен с това, че изтича на терена в полугола гледка по време на финалния мач на Шампионската лига между Тотнъм и Ливърпул на 1 юни 2019 г., отдаде почит на легендарния баскетболист Коби Брайънт, който почина в резултат на катастрофа на хеликоптер.

Момичето се появи по бански на мястото за провеждане на Световната купа по ски бягане в Шладминг (Австрия), държейки плакат с надпис "Почивай в мир, Коби Брайънт, 24".

Действието на модела вбеси много фенове на спорта. Потребителите на социалните мрежи започнаха активно да изразяват мнение за противоречивия акт на Волански. Мнозина казаха, че "не е позволено да прави това“, имаше и хора, които смятат този акт за "опит да привлече вниманието към себе си“ и "неуважение към смъртта на уважаван човек“.

"Този ​​път Волански стигна до пистата с плакат за Коби Брайънт. Тя превърна смъртта на човек в свое лично шоу“, написа един от потребителите.

"Тук е необходимо заглавие: Кинси Волански е просто посредствен идиот“, пише  друг.

"Това е неуважителен акт. За съжаление родителите й напълно се провалиха в плана за отглеждане на дъщеря си, сега тя има мозъчна травма", добави трети.

  Сподели
118