Осъденият Керъл ще чете приказки на деца


Н. Гавазов

Осъденият Керъл ще чете приказки на деца

Капитанът на Нюкясъл Кевин Нолaн заяви, че нападателят на „свраките" Анди Керъл , който според съдебно решение ще живее в неговия дом, ще трябва да следва няколко правила - например да чете вечер приказки на децата. Както е известно, в началото на октомври младия Керъл бе признат за виновен в нападение и побой на своята приятелка. Съдът наложи домашен арест на играча, който ще продължи до началото на януари 2011 година, като Анди е длъжен да нощува в дома на своя капитан.

Нолaн призна, че все още не е успял да представи своя нов гост на съпругата си, но когато Керъл се запознае със семейството му, ще трябва да следва определени правила.

„Цяла седмица жена ми бе в Ливърпул. Но когато се върне, аз зная, че тя ще поиска Анди да се изкачи по стълбите и да чете приказки на децата за лека нощ. Аз имам четиригодишна дъщеря и син на девет месеца и разполагаме с много книги, така, че той ще има право на избор. Може би ще предпочете историята на едно прасе, Пипи или една маймуна", цитира The Guardian Нолaн.

„Анди е страхотен човек. Винаги се усмихва и е щастлив. Той си има своя версия на станалото, но нали всички сме грешали в нашата младост? Проблема му е, че всичко бе добре документирано. Сега той е длъжен да си бъде у дома в 22:30, а в 23 да е в леглото. През това време децата спят, така, че той няма да безпокои никого. Научих, че Анди спи по различно време, но ще трябва да следва определения график, тъй като сутрин ще се вози с мен когато карам децата на училище. След това отиваме на тренировка до обяд. Не зная дали това му харесва, но това са правилата", завършва Нолaн.

 

  Сподели
159