Пребиха Дринкуотър след инцидент в нощен клуб


Н. Гавазов

Пребиха Дринкуотър след инцидент в нощен клуб

Полузащитникът на Челси Даниел Дринкуотър, който играе под наем за Бърнли, бе пребит в близост до един от нощните клубове в Манчестър, съобщава The Sun.

Футболистът е бил изгонен от заведението, тъй като в пияно състояние е започнал да досажда на момичето на играча на Сканторп Кгоси Нтъл.  

"Не ме интересува, приятелю, тя ще се прибере с мен", казал Дринкуотър. Когато Нтъл поискал момичето му да бъде оставено на мира, халфът на Челси го нападнал.  

нападна.

Отначало Дринкуотър бил изведен от охрана, а след това шестима души го нападнали.

"В един момент той се изви на земята, докато те многократно скачаха по глезена му и викаха: "Счупете краката му". Те знаеха, че той е звездата във Висшата лига и че това е неговият източник на препитание. Имаше кръв навсякъде, беше невероятно отвратително", съобщава източник.

През миналата седмица Челси и Бърнли обявиха, че Дринкуотър  ще пропусне известно време заради травма на глезена, като никой от клубовете не разкри подробности за контузията.

В резултат на нападението футболистът е с  разкъсване на връзките на глезенната става, синини по лицето, раменете и ръцете. Той е с наранена буза и синина под окото.

Полицията не е била повикана за инцидента.

Очаква се халфът да се възстанови до четири седмици.

  Сподели
214