Йозил и Колашинац могат да пропуснат още няколко мача


Н. Гавазов

Йозил и Колашинац могат да пропуснат още няколко мача

Играчите на Арсенал Месут Озил и Сеад Колащинац все още се намират под денонощна охрана и може да пропуснат още няколко мача поради заплахи за нападение.

Информацията около двамата футболисти е много оскъдна заради започналото разследване, но по-рано се съобщаваше, че Месут и Сеад вероятно са в конфликт с криминални структури от Близкия изток. Не е ясно какво по-точно означава това.

Напомняме, че от съображения за безопасност двамата играчи пропуснаха мача от 1-ия кръг на английската Висша лига с Нюкасъл Юнайтед (1: 0). Малко след това мениджърът на лондончани Унай Емери заяви, че самият той няма контрол над ситуацията и не знае колко време ще отсъстват Йозил и Колашинац.

Наскоро стана известно, че автомобилът, с който немецът и босненецът се придвижваха  е бил нападнат от неизвестни. По-късно полицията задържа двама граждани в близост до къщата на Йозил. 27-годишните Ферхат Еркан и Саламан Екинджи бяха обвинени в нарушаване на закона за обществения ред. През септември те ще се явят пред съда.

  Сподели
530