Играчите на Бешикташ U 16 се забъркаха в секс-скандал


Н. Гавазов

Играчите на Бешикташ U 16 се забъркаха в секс-скандал

Футболистите на Бешикташ U16 попаднаха  в сериозен скандал, съобщава Bild. Според източника,  юношеският  отбор на турския гранд взе участие в международния турнир в Гърция на остров Родос Cup of Rhodes Knights 2019.

В нощта преди дебютната среща  футболистите на Бешикташ са вкарали проститутки направо в хотела, където се е намирал техния отбор. Още по-скандалното е, че играчите са се добрали до проститутките чрез своите треньори, които са използвали услугите на представителките на най-древната професия по-рано.

Ситуацията се влошава от това, че играчите, които са се забъркали в скандала нямат 18 години.

"Това се случва само два дни преди да започне свещения месец. Нямам думи, за да опиша случилото се. Футболистите и треньорите са спрени от работа. Клубът провежда разследване. Предполагам, че полицията също ще се заинтересува от случая", заяви източник от Бешикташ.

Cup of Rhodes Knights 2019  е международен турнир, който се провежда за шеста поредна година. Той трае седмица и има за цел да насърчава приятелството между различните клубове, както и да развива взаимоотношенията между треньорите и мениджърите.

  Сподели
455