Появи се кореспонденция между Неймар и Триндади


Н. Гавазов

Появи се кореспонденция между Неймар и Триндади

Появи се кореспонденция в WhatsApp между нападателя на ПСЖ Неймар и модела Нажила Триндади, която обвини футболиста в изнасилване.

Кореспонденцията започва с укори от страна  на модела към  футболиста, че не е дошъл при нея, както е обещал. В отговор Неймар пише, че е бил зает. Триндади съобщава, че тя все още го чака в хотела и му казва номера на апартамента.

Следващата кореспонденция на двойката се състои на следващия ден. Неймар пише, че той прощава на момиче, след като тя го ударила. В отговор моделът изпрати на футболиста някои от снимките й със синини по тялото си. Триндади също така пише, че възнамерява да спре да общува с Неймар. На свой ред ПСЖ изпраща съобщение: "Но ти също си виновни за тези синини. Ти поиска повече". Също така нападателят иска от момичето да изтрие направените снимки и да не ги показва на никого. Отговорът на Триндади е: "Умът ли си загуби? Помолих те да спреш, но ти само каза, че съжаляваш".

 След като Неймар публикува в Instagram съдържанието на разговора си с Триндаде, моделът пише: "Много добре знаеш какво направи и как се отнесе с мен. Всъщност, ти ме обиди! Дори, ако това никога не стане  известно и никога повече няма да си говорим. Дълбоко в себе си знаеш какво се случи. Надявам се  никога да не почувствате болката, която изпитах в тази нощ. Спи добре и  благодаря. В крайна сметка, сега поне знам кой е истинският Неймар".

  Сподели
476