Модел: Неймар започна да ме насилва


Н. Гавазов

Модел: Неймар започна да ме насилва

Моделът Нажила Триндади, която обвини нападателя на ПСЖ Неймар в изнасилване, за първи път се появи по телевизията и представя своята версия на това, което се случи в хотел в Париж на 15 май.

"Общувах с Неймар като с обикновен човек. Той страстно ме желаеше и ме попита кога мога да отида при него. Отговорих, че не мога да дойда поради финансови проблеми и работата си. Тогава той ме  увери, че може да реши всички проблеми. Наистина исках да се срещна с него.

В хотела, Неймар бе агресивен, той се оказа  напълно различен от човека, когото познавах. Започна да ме целува, да се съблича и отначало това ми хареса. Но по-нататък той започна да действа грубо.

Оказа се, че той не разполага с презерватив и аз казах, че така няма да стане, и това е всичко. Но той продължи. Болеше ме и казах силно: "Достатъчно, боли ме". Той отговори: "Ами, съжалявам, красота".  

Той не спря и не реагираше повече на писъците ми. Неймар ме обърна и започна да ме измъчва, да ме бие. Когато свърши, бях шокирана. Едва тогава осъзнах какво се е случило. Искам да си плати за този акт. За мен това не е въпрос на пари. Ако имах нужда от пари, щях да ги взема по по-лесен път", заяви Триндади.

  Сподели
511