Арестуваха Балотели в женски затвор


Н. Гавазов

Арестуваха Балотели в женски затвор

Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели е бил задържан вчера, след като се е опитал да проникне в женски затвор, съобщава Gazzetta dello Sport. Според информацията, 20 годишния футболист и три години по-малкия му брат Енок, се опитали да влязат в затвора около 16:00 местно време, но са били заловени от охраната на заведението където жени изтърпяват наказание лишаване от свобода. Двамата били отведени за разпит, след което са освободени.

„Беше около 16:00 часа, когато видяхме мощен Мерцедес да спира до вратата. Вътре имаше две момчета и след малко осъзнах, че единия е Балотели. Влязоха вътре без да спазят официалната процедура, което ни принуди да ги задържим. Бяха изплашени и обясниха, че са видели отворена врата и не са знаели, че трябва специално разрешение да посетят затвора. Бяха много заинтригувани от факта, че това е женски затвор. Балотели се извини и си личеше, че се чувства неудобно", заяви Калоджеро Ло Прести, който е служител на затвора.

„Нищо не се е случило. Необикновеното е, че лице на обществена длъжност се втурва да разказва какво е станало. Марио не е направил нищо лошо", защити 20 годишния футболист агентът му Мино Райола.

 

  Сподели
161