Играч на Нотс Каунти провокира безредици


Н. Гавазов

Играч на Нотс Каунти провокира безредици

Разярени запалянковци на Уулвърхемптън атакуваха автобус със запалянковци от Нотс Каунти след края на вчерашния мач между двата отбора от третия кръг на Карлинг Къп. Както е известно, на стадион „Молино" се разигра истинска драма, след като гостите поведоха в резултата, а домакините изравниха седем минути преди края с гол от дузпа. В продълженията „вълците" достигнаха до крайното 4:2 и продължават напред.

Действията на феновете на Улвс провокира нападателят на гостите Ли Хюз, който откри резултата в срещата. Скандално известния футболист, който преди две години бе освободен от затвора, показа на публиката фланелка с популярния за феновете на Уест Бромич надпис „Boing! Boing!. Известно е, че Уулвс и Уест Бромич са исторически противници и това разяри публиката.

Малко след демонстрацията бе хвърлена жълта димка на една от трибуните, а след срещата фенове на домакините изпочупиха един от автобусите на противниковите запалянковци и се опитаха да проникнат вътре. Единствено намесата на полицията предотврати по-сериозни щети. По-късно се оказа, че е пострадала 78 годишна жена, която е с нарязано лице от разбитите стъкла.

 

  Сподели
116