Буфон: Морено? Още през 2002 година той бе надрусан


Н. Гавазов

Буфон: Морено? Още през 2002 година той бе надрусан

Джанлуиджи Буфон даде своя коментар относно арестуването на бившия съдия на ФИФА Байрън Морено. Както вече Futbol TV съобщи още вчера , вчера еквадорецът бе заловен на летище „Кенеди" в Ню Йорк да превозва шест килограма хероин. Бившият съдия стана известен със скандалните си отсъждания по време на Мондиал 2002, благодарение на които Италия отпадна от Южна Корея. Той свиреше несъществуващи нарушение на „адзурите", отмени им редовен гол и изгони Тоти. Тогава на вратата пазеше именно Буфон.

„Шест килограма наркотици? Мисля, че и през 2002 година те бяха в Морено, но не под дрехите му, а вътре в него. Шегата настрана, но когато хора от спорта влязат в света на наркотиците, това означава, че целия спорт губи своите ценности", цитира Eco Dello Sport думите на Буфон.

Не остана по-назад в коментариите си и Панучи.

„Той бе въплъщение на злото и го доказа отново. Той бе назначен за да отпадне Италия. Той е бандит, нечестен човек. Този, който се занимава с наркотици не може да бъде нормален човек. Вижте на снимката - той бе прекалено тлъст за съдия. Разбрахме, че сме безпомощни след час игра, знаехме, че можем да победим, но се прибрахме у дома", цитира изданието и Панучи.

 

  Сподели
105