Ибрахимович и Саки заформиха невероятен скандал по телевизията


Н. Гавазов

Ибрахимович и Саки заформиха невероятен скандал по телевизията

Златан Ибрахимович след като отбеляза два гола за победата на Милан срещу Оксер в мач от Шампионската лига, бързо се превърна от герой в злодей. След своя успех шведът влезе в конфликт с легендарния треньор Ариго Саки и стана участник в много грозна сцена. Саки, който спечели с Милан две европейски купи и една титла в Италия, бе гост на програмата Mediaset Premium и се пошегува, че ако не са били големите крака на Ибрахимович - той не би могъл да отбележи първия си гол.

Веднага след това изказване шведът избухна.

„Саки трябва да се научи какво да говори. Той е ревнив и говори твърде много за мен. Ако иска да каже нещо, той може да дойде и да го направи, а не да приказва по вестниците. Ако не му харесва как играя, нека да не ме гледа", ядоса се Ибрахимович.

Това веднага засили напрежението, въпреки опита на водещите да обяснят на футболиста, че специалиста се е пошегувал.

„Той така говореше и когато бях в Барселона", отвърна Ибрахимович.

„Вярвам, че мога да изразя своето мнение по един любезен и правилен начин и вярвам също така, че не съм ви обидил", отговори веднага Саки.

Тези думи на 64 годишния специалист не успокоиха шведа и той продължи в същия тон.

„Вие сте един от хората, които говорят постоянно срещу мен. Щом не ви харесва играта ми не ме гледайте", отвърна още по разярено футболиста при което водещите окончателно притихнаха, оставяйки изумени от случващото се.

"Нека да ви обясня", опита се да обясни Саки недоразумението.

„Не е нужно да ми обяснявате нищо", скара се Ибрахимович.

„Синко, вие трябва да научите някои добри маниери", отговори Саки, след което скандалът между двамата приключи.

 

  Сподели
158