Солскяер не може да живее в дома си заради Ван Дайк


Н. Гавазов

Солскяер не може да живее в дома си заради Ван Дайк

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе лишен от възможността да се премести в къщата си - заради защитника на Ливърпул Върджил Ван Дайк.

Напомняме, че в края на февруари стана известно, че норвежецът е решил да напусне  хотел Lowrey, където неговият предшественик Жозе Моуриньо живя  две и половина години.

Оле обаче бе принуден да се премести в жилище под наем, а не в собствената си къща с пет спални в Чешир на стойност 4 милиона паунда.

Тази къща принадлежи на Солскяер  от дните, когато той игра за Юнайтед като футболист. Навремето норвежецът не можа да намери купувач за имението и решил да го отдава под наем.

Сега наемател на къщата на Солскяер е Ван Дайк, който имаше  нужда от жилище във връзка с прехода си  от Саутхемптън към Ливърпул през януари миналата година.

Според източника, Върджил  е напълно доволен от дома си и няма никакво намерение да го напуска през следващите две години, до когато е валидно споразумението за наема на сградата, така че Солскяер, ако получи постоянен договор с Юнайтед, ще трябва да си купи нова къща или да продължи да живее под наем.

  Сподели
405