Семейство Рууни направи изявление до медиите


Н. Гавазов

Семейство Рууни направи изявление до медиите

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и неговата съпруга Колийн направиха съвместно изявление към медиите, в което помолиха журналистите да не им се объркат в живота и да ги оставят на спокойствие, съобщи Sky News. Както е известно, медиите на Острова разкриха, че голмайстора на „червените дяволи" е изневерил на жена си с проститутка, което предизвика горещи коментарии и спекулации по страниците на таблоидите.

„Последните шест дни бяха много тежки за нас и за нашите роднини. Ние, както и други семейства в подобно положение не можем да решим проблемите си в подобни условия. Поради се обръщаме с молба към средствата за масова информация да уважават правото ни на частен живот и обсъждане на семейните въпроси в конфендициална обстановка", се казва в обръщението на двойката.

Изявлението идва малко след като стана ясно, че звездата запазва всичките си милионни договори със спонсори и получи подкрепата на съотборниците си.

Колийн, която напусна общия дом и се премести при родителите си, даде знак, че не всичко е загубено, след като в четвъртък следобеда се появи в детски магазин със сватбената си халка.

Рууни днес пък ще излезе на горещия „Гудисън Парк", в дома на родния си клуб Евертън, където с Манчестър Юнайтед ще търси победата.

 

  Сподели
209