Анчелоти: Жирков пее като давеща се котка или одрано прасе


Н. Гавазов

Анчелоти: Жирков пее като давеща се котка или одрано прасе

Руският легионер в Челси Юрий Жирков, в продължение на няколко дни е бил обект на насмешки от страна на съотборниците си. Мениджърът на „аристократите" Карло Анчелоти разказа в своята автобиография, че целия отбор е дразнел Жирков за това, че той не умеел да пее.

Италианският специалист осветлява в книгата си как е протекла „Нощта на караокито" или церемонията по приемането на нови играчи. Тя се е състояла в Лос Анджелис по време на лятното турне на Челси миналата година. Според думите на Карло, Жирков бил принуден да се качи прав на стола и да започне да пее. Анчелоти признава, че никога преди това не бил чувал подобно изпълнение - Жирков не улучил нито една нота и всички започнали да се смеят и да замерят пишман певеца с късчета хляб, а след това и с плодове.

„В продължение на две минути той пееше като давеща се котка или заклано прасе. Никога не бях чувал преди това подобно изпълнение. Само веднъж в живота си почувствах, че имам нужда от психиатър и това бе точно този момент. Гледах Жирков и всичко което виждах бе един стек.  Мисля, че отношението на съотборниците му го разстрои и той получи душевна травма, от която все още не е излязъл. Обещах му, че ако тази година спечелим Шампионската лига, в празничната вечер ще му позволя да не пее", коментира Анчелоти.

 

  Сподели
187