Алегри коментира ситуацията около Роналдо


Н. Гавазов

Алегри коментира ситуацията около Роналдо

Старши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира последните новини около делото за изнасилване, което се води срещу нападателя на отбора Кристиано Роналдо. Напомняме, че моделът Катрин Майорга обвини португалеца в изнасилване, което се е случило в Лас Вегас през 2009 година. Според твърденията на жертвата, тя е получила 375 000 долара през 2010 година, за да запази мълчание, което наруши през есента на 2018 година.   По-късно се появи информация за още три предполагаеми жертви на футболиста.

"Това е личната работа на Роналдо. Искам да говоря само за футбола. Кристиано изглежда спокоен, добре тренира, отпочинал се завърна се на разположение в отбора.

Той трябваше да си почине след четири месеца непрекъснат футбол. Не се занимавам с личните му дела, но видях, че Кристиано изглежда спокоен и безгрижен. Останалото не е моя работа", заяви Алегри.

Напомняме, че полицията в Лас Вегас издаде  заповед за вземане на ДНК проба от Роналдо по въпросното дело за изнасилване. Органите на реда желаят да  разберат дали намерените образци от генетичен материал върху роклята на Катрин Майорги, която обвинява Роналдо в изнасилване, съвпада с ДНК-то на португалския футболист. Съобщаваше се, че полицията вече е изпратила заповедта до съдебните служби на Италия.

  Сподели
651