Облаците около Роналдо се сгъстяват, поискаха генетичен материал от играча


Н. Гавазов

Облаците около Роналдо се сгъстяват, поискаха генетичен материал от играча

Полицията в Лас Вегас издаде  заповед за вземане на ДНК проба от нападателя на Ювентус и португалския национален отбор Кристиано Роналдо по делото за изнасилване, съобщава  The ​​Wall Street Journal.

Според публикацията, полицията иска да разбере дали намерените образци от генетичен материал върху роклята на Катрин Майорги, която обвинява Роналдо в изнасилване, съвпада с ДНК-то на португалския футболист. Съобщава се, че полицията вече е изпратила заповедта до съдебните служби на Италия. Сега италианските служби ще се запознаят с мотивите на американските си колеги и ако уважат същите, ще призоват Кристиано да се яви в полицията, където португалецът ще даде генетичен материал. Предполага се, че става дума за формалност.

По-рано 34-годишният модел Майорга заведе дело срещу  Роналдо, обвинявайки го в изнасилване, което се е случило в Лас Вегас през 2009 година. Съобщава се, че през 2010 г. момичето е подписало споразумение с представители на футболиста да пази мълчание, получавайки за това $ 375 000.

Въпреки това, през септември 2018 г. тя обяви за изнасилването чрез медиите. По-късно се появи информация за още три предполагаеми жертви на футболиста.

  Сподели
443