Бившата приятелка на Роналдо ще помага на разследването за изнасилване


Н. Гавазов

Бившата приятелка на Роналдо ще помага на разследването за изнасилване

Бившата приятелка на нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо е готова да помогне на разследването срещу футболиста, който е обвинен в изнасилване.

Според информацията, 33-годишната Жасмин Ленард, позната на мнозина от риалити шоуто "Биг Брадър" и срещаща се  с португалците преди 10 години, организира дълга дискусия в своя акаунт в Туитър. Момичето назова Роналдо психопат и каза, че разполага с много доказателства за вината на португалеца и неадекватното му поведение. По-специално, Ленард каза, че притежава дълги кореспонденции и гласови съобщения от играча, от които става известно за изнасилването. Тя също така обеща да помогне в разследването.

Като е известно, 34-годишният модел Катрин Майорга съди Роналдо, обвинявайки го в изнасилване, което се е случило в Лас Вегас през 2009 г. Съобщаваше се, че през 2010 г. момичето е подписало споразумение с представители на футболиста за неразкриване на престъплението, като за това е получила $ 375,000. Катрин обаче наруши мълчанието си през септември и на специална пресконференция обяви, че е била изнасилена. По-късно се появи информация за три предполагаеми жертви на футболист.

  Сподели
416