Кубрат Пулев осъди вестник


FUTBOL-TV

Кубрат Пулев осъди вестник

Кубрат Пулев се похвали с първа спечелена битка за 2019 година, макар тя да не е на ринга. Българската звезда в професионалния бокс осъди “Ню Медиа Група" АД заради публикация във вестник “Уикенд" от 2016 г. Кобрата съобщи новината в профила си във "Фейсбук“. Ето какво обяви той:

2019 година за мен започна с победа, макар и не на ринга, а в съда! Осъдихме “вестик" Уикенд на общо 17 000лв. В България има закони и те трябва да заработят с пълна сила и самите ние, гражданите, трябва да спомогнем за това чрез контрола, на който имаме право!

От нас обаче се иска да бъдем будни и непримирими, да не се превиваме, а да си отстояваме правата до край! Да не приемаме с равнодушие беззаконието и да не толерираме анархията! С личен пример и битка за общественото благо ще превърнем страната си в едно по-добро място за живеене! Нека имаме повече вяра в българската правосъдна система! В нея работят и почтени хора, истински, умни и смели! Благодаря и на адвокат Петър Петров за работата и професионализма!

878