Роналдо с детайли описал процеса на изнасилване на Майорга


Н. Гавазов

Роналдо с детайли описал процеса на изнасилване на Майорга

Немското издание Spiegel продължава да разнищва темата с делото на нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо, който е обвинен в изнасилване на 34-годишната американка Катрин Майорга. Подробности от разпита на Роналдо се съдържат на сайта Football Leaks, който вече придоби известност с това, че публикува конфиденциална информация за футболистите.

Отбелязва се, че името на Роналдо фигурира в документите с кодовото названия "Тофер". Съгласно документите, по време на разпита футболистът е бил помолен да разкаже за случилото се. Роналдо е съобщил, че момичето "се е направила на достъпна" за половия акт, макар че няколко пъти го е помолила да не го прави. От думите на Кристиано следва, че процесът е продължил 5-7 минути, като през това време Катрин не е крещяла, а след случилото се той се е извинил.

По-рано се съобщаваше, че 34-годишната американка Катрин Майорга е завела дело срещу португалеца, обвинявайки го в изнасилването. Известно е също така, че през 2010 година момичето е подписало съглашение да не разгласява за инцидента, за което е получило 375 000 долара.

  Сподели
502