Адвокат: Признанията на Роналдо са изфабрикувани


Н. Гавазов

Адвокат: Признанията на Роналдо са изфабрикувани

Питер Кристиансен, който е адвокат на нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо , коментира някои детайли от делото на своя клиент. Напомняме, че португалецът е обвинен в изнасилване на американката Катрин Майорга. Според адвоката, признанията на нападателя са били изфабрикувани.

"Кристиано е свикнал да бъде човек, към когото е приковано вниманието на пресата. Но за съжаление, длъжен съм да призная, че всяко средство за масова информация е готово да стигне далече, предлагайки данни, съдържащи дезинформация.

Да, Майорга и Роналдо достигнаха до съглашение за не разгласяване през 2010 година след среща в Лас Вегас. Но отчитайки нарушението на това съглашение от едната страна и обвинението в изнасилване, господин Роналдо е на мнение, че е дошло време да заговори. За да бъдат отстранени всякакви съмнения, следва д се каже, че господин Роналдо винаги е бил уверен, че случилото се през 2009 година е имало консенсуален характер.  Документите, които бяха публикувани от медиите и съдържат признанията на господин Роналдо, са изфабрикувани. Те бяха откраднати и силно променени от журналистите", заяви Кристиансен.

  Сподели
422