Полицията започна разследване срещу Салах


Н. Гавазов

Полицията започна разследване срещу Салах

Мърсисайдската полиция започна разследване по отношение на нападателя на Ливърпул Мохамед Салах, който допусна грубо нарушение на правилата за движение. Тези дни в социалните мрежи бе разпространен клип, на който 26-годишният египетски национал използва мобилен телефон, управлявайки автомобил в плътен трафик.

Утежняващо вината обстоятелство е това, че превозното средство на футболиста е било заобиколено от хора, включително и деца. Салах продължил да гледа телефона си и не обърнал внимание на хората около себе си. Нещо повече, футболистът подал газ и потеглил, подлагайки на опасност искащите автограф.

В мрежите веднага бяха отправени критики към играча, а полицията незабавно реагира на този инцидент, обещавайки да започне подробно разследване на случая.

Ливърпул също реагира на случилото се, като от клуба обясниха, че са провели разговор със Салах.

"След дискусия с футболиста, клубът предостави на мърсисайдската полиция видеото на случилото се, както и обстоятелствата, при които е заснето. Говорихме с него и ще решим въпроса вътрешно" заяви говорител на клуба.

Напомняме, че през миналата седмица Салах разказа, че в началото на пребиваването си на Острова е имал проблеми с движението по пътищата и дори е станал участник в няколко пътнотранспортни произшествия: "Имах много трудности през първите няколко седмици. Претърпях няколко пътнотранспортни произшествия, когато се движех по пътя. Но след това свикнах и всичко бе добре".

  Сподели
451