Бивш футболист на Ботев Враца уби приятелката си и се самоуби


Н. Гавазов

Бивш футболист на Ботев Враца уби приятелката си и се самоуби

Нападателят на клуба Тутокуойо Федерико Дзини бе намерен мъртъв заедно със своята бивша приятелка. Предполага се, че играчът най-напред е застрелял момичето, а след това се е самоубил.

Причина за престъплението е разрив в отношенията между двамата. Дзини е посетил девойката и се е опитал да я убеди да се върне при него. Тя обаче отказала да го направи и двамата се скарали в двора на къщата. Малко след това съседите чули изстрели и извикали полицията, но в това време футболистът с автомобила си напуснал мястото на произшествието.

Станало ясно, че Дзини отнесъл тялото на друго място, където се самоубил. Утре нападателят щеше да навърши 25 години. Убитата девойка е на 29 години.

Италианският нападател по време на своята кариера е обиколил много страни по света, играейки за екзотични клубове от Малта, България, Филипините и Монголия, след което се завърна в Италия.

Дзини е бивш футболист на Ботев Враца. Той подписа с врачани през юли 2014 година и остана в клуба до края на календарната година.

Тутокуойо се състезава в италианската Серия D.

  Сподели
414