Санчес ще се обърне към съда относно студентката


Н. Гавазов

Санчес ще се обърне към съда относно студентката

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес ще се обърне към съда, за да зашити името си от скандала, който избухна в началото на годината. Напомняме, че в първите дни на януари в пресата се появи разказ на 20-годишната студентка Паулина Соберайска за връзката и със Санчес през миналата година.

Според думите на студентката, двамата са се запознали в бар, където чилиецът използвал посредник, за да предложи 500 паунда на момичето за секс с нея. След това сумата била повишена на 1 000 паунда.

В крайна сметка двамата започнали да се срещат, като студентката описва футболиста като весел човек, говорещ странна смесица от английски и испански. Освен това момичето каза, че Санчес "смешно прави стриптийз".

Студентката твърди също така, че престанала да се вижда с Алекис от декември, когато разбрала, че той се намира в отношения и живее под един покрив с чилийската актриса Майта Родригес.

Санчес по-рано реагира на публикацията, назовавайки я "откровена лъжа". Сега става ясно, че адвокатите на футболиста са подготвили документи за даване под съд на студентката. Юристите са на мнение, че Паулина е съчинила историята с идеята да изнудва Санчес.

Футболистът и Манчестър Юнайтед отказват да коментират ситуацията.

 

  Сподели
114