В Египет предупредиха местните фенове относно руските жени


В Египет предупредиха местните фенове относно руските жени

Популярното египетско издание Youm7 публикува статия, в която отправи съвети към феновете на националния отбор на страната да бъдат внимателни при запознанствата си с руски жени по време на Световното първенство през следващото лято.

В материала се твърди, че мъжете трябва да намалят очакванията си по отношение на запознанствата с местните жени. Предупреждава се, че чековите книжки и банкови карти трябва много добре да бъдат пазени, защото "руските жени обичат парите и търсят всякакви начини да ги похарчат".

Също така изданието засяга и чисто физическите данни на руските жени. Авторът съветва мъжете да не бързат да се разделят или изневеряват на законните си закръглени половинки, защото в Русия те ще срещнат "или много слаби, или много дебели жени".

Любопитното около появата на материала е проучване сред нежния пол в арабската държава, което показало, че 72% от дамите имат опасения, че мъжете им могат да завържат любовен роман с руска жена.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

565