Обвиняват президента на Монако в намеса в личния живот


Обвиняват президента на Монако в намеса в личния живот

Президентът и собственикът на Монако Дмитрий Риболовлев е е обвинен в намеса в личния живот, съобщава LÉquipe. Според медията, българската гражданка Тани Рапо е подала иск срещу милиардера. Според жената, по-рано тя запознала бизнесмена с швейцарския търговец на картини Ив Буве, който помогнал на руснака в закупуването на 37 картини от известни художници на стойност 2 милиарда евро.

Преди две години Риболовлев обвини Буве в това, че той умишлено е завишил цените на картините с цел получаване на собствена изгода, независимо от договореността, за което швейцарецът бе задържан.

Информацията за завишените цени била получена от адвоката на Риболовлев, който, според думите на българската гражданка, тайно е записал признание на едно от мероприятията, че цената наистина е завишена. Гражданката на България твърди, че нейните лични данни са били записани без нейно знание, което се смята за намеса в личния живот.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

328