Подигравките с бюста на Роналдо прехвърлиха Океана (видео)


Н. Гавазов

Подигравките с бюста на Роналдо прехвърлиха Океана (видео)

Подигравките с бюста на нападателя на Реал Мадрид Кристиано Роналдо на летището на остров Мадейра се прехвърлиха и отвъд Океана, след като актрисата Кейт Макинън в шоуто Saturday Night Live на NBC се отнесе със сарказъм към статуята на португалеца.

"Защо да е лошо, това е перфектното изображение на Роналдо, който играе футбол. Скулпторът е уловил перфектно момента, когато топката го удря в лицето. Това е лицето на човек, който е галил зайче толкова дълго, че то е умряло", съобщи Макинън.

"Вижте очите му, те се обичат едно друго и искат да бъдат заедно. Те са като малки тийнейджърки-лесбийки, които спят при приятелката си и се опитват да преместят леглата си едно до друго през нощта", продължи да забавлява публиката актрисата.

"Дали това прилича наистина на Роналдо? Разбира се, съвършено е! Това е истинската същност на Роналдо и затова толкова много хора плюят на него. Погледнете тази великолепна усмивка. Сякаш тя казва: "глътнал съм риба и опитвам да я задържа в устата си". А за да се покаже, че футболът не е само за момчета, те са ползвали вагина за врата му", бяха част от подигравките на Макинън.

ВИДЕО

  Сподели
111