Михайлович: На терена имаше 11 бика


Н. Гавазов

Михайлович: На терена имаше 11 бика

Старши-треньорът на Торино Синиша Михайлович сподели мнението си за срещата с Рома от шестия кръг на Серия А, която "биковете" спечелиха с 3:1.

"Показахме най-добрата си игра от началото на сезона. Днес на терена имаше 11 бика. Отборът вкара три гола, но освен това топката попадна в гредата, а също така имахме още 4-5 положения за гол. Позволихме на Рома малко неща, поради това победата ни е закономерна", заяви Михайлович.

"Белоти вкара три гола в пет мача, при това изпусна две дузпи. Днес Андреа упорито работи на терена и бе опасен, а също така създаваше положения за съотборниците си. Това е много плодороден футболист и той ще стане един от най-добрите нападатели на Италия. Освен това съм впечатлен от работата ма младите Лукас Бойе и Антонио Бареки. Трудно е да играят по-добре", добави специалистът.

"Голът на Тоти? Срамота е, че се дават такива дузпи. Рискувахме да загубим резултат, както се случи в Бергамо. Хубаво е, че този път момчетата играха както трябва Харт? Подписахме с Джо заради неговия ентусиазъм, опит и дух. Говорих с него преди наема, за да разбера мотивацията му. Това е отлично момче и голям професионалист, играч на международно ниво и вратар с голяма харизма. Присъствието му ни прави по-смели", завърши Михайлович.

 

  Сподели
69