Ювентус ще прекърши и Сасуоло


Н. Гавазов

Ювентус ще прекърши и Сасуоло

Ювентус - Сасуоло
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 10.09.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Марко Ди Бело

Ювентус приема Сасуоло в мач от третия кръг на Серия А. "Бианконерите" влизат в срещата, след като спечелиха първите си два двубоя от новата кампания, но трябва да кажем, че шампионите не бяха убедителни срещу Фиорентина и Лацио и трябваше да положат много усилия за победите.

Съперник на торинци в събота вечер е Сасуоло, който дебютира в италианския елит отскоро - "неровердите" спечелиха промоция за Серия А и от 2013 година играят в този турнир. За това време хората на Еузебио Ди Франческо си спечелиха прозвището "убиец на гиганти", а не по-малко впечатляващото е, че тимът не стана жертва на синдрома "втори сезон", а надгради и успя да се класира за груповата фаза на Лига Европа през този сезон.

Домакините не могат да разчитат на контузените Клаудио Маркизио и Стефано Стураро. Гостите също са без двама футболисти, които се лекуват в лазарета - Стефано Сензи Доменико Берарди.

Интересен мач се очертава на "Ювентус Арена" с оглед на това, че двата тима са изправени и пред срещи в Европа. Ювентус загуби Погба и Мората, но подписа с Игуаин, Пиянич, Алвеш и Бенатиа и изглежда по-заплашително от миналата година, когато лошо започна кампанията си в Серия А. Очевидно е, че "бианконерите" ще се опитат да спечелят титлата за шести пореден път, а тази амбиция може да бъде подплатена само с победи, независимо от мястото за провеждане на двубоите и качеството на съперника.

Очакванията са, че домакините ще доминират в сблъсъка и ще се опитат да вкарат ранен гол, след който нещата ще станат по-лесни. Интересното е, че последните три мача между Ювентус и Сасуоло са се решавали с марж от един гол. Как ли ще бъде сега? Тук бихме посъветвали почитателите на залозите да се опитат да комбинират победа за Юве с точен резултат от 1:0 или 2:0 в двубоя, а 3.75 е коефициента, ако Игуаин открие резултата в двубоя.

Прогноза: Ювентус - Сасуоло 2:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

07 август Уест Хем - Ювентус 2:3 (Приятелска среща)
13 август Ювентус - Еспаньол 2:2 (Приятелска среща)
17 август Ювентус - Ювентус 19 2:0 (Приятелска среща)
20 август Ювентус - Фиорентина 2:1 (Серия А)
27 август Лацио - Ювентус 0:1 (Серия А)

Сасуоло:

04 август Сасуоло - Люцерн 3:0 (Лига Европа)
18 август Сасуоло - Цървена Звезда 3:0 (Лига Европа)
21 август Палермо - Сасуоло 0:1 (Серия А)
25 август Цървена Звезда - Сасуоло 1:1 (Лига Европа)
28 август Сасуоло - Пескара 0:3 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Сасуоло

6 срещи
4 победи за Ювентус
1 равенство
1 победа за Сасуоло
Голова Разлика: 10:3 за Ювентус

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148