Сабатини: Загубата няма промени трансферната ни политика


Н. Гавазов

Сабатини: Загубата няма промени трансферната ни политика

Спортният директор на Рома Валтер Сабатини коментира отпадането на отбора от Шампионска лига, след загубата от Порто в мач-реванш от четвъртия квалификационен кръг на турнира.

"Техническите и тактическите обяснения ще представи Спалети. Това бе много тъжна вечер за нас, но трябва да отдадем дължимото на отбора, който се опита да спаси мача, играейки с девет човека. Трябва да се опираме на това отношение на играчите към работата", заяви Сабатини.

"Не съм разговарял с Даниеле Де Роси, но мога да предположа какво се случи. Той загуби борбата и прояви прекалена острота. Убеден съм, че Даниеле не искаше да причини болка на съперника той се бореше за топката", каза още функционерът.

"Отборът не се провали при треньорската установка, но резултат е ужасен. Приемаме това и трябва да възстановим силите си. Въпреки всичко, трансферната ни стратегия няма да се промени. Предполагахме, че резултатите от плейофа ще доведе до някои варианти, те ще се обсъждат. Ние не обявяваме, че Паредес не се продава. Нека разговарям за Борха Валеро. Бъдещето ми? Засега е днес, вечерта няма да мога да затворя очи. А след това е мачът с Каляри", завърши Сабатини.

 

  Сподели
75