Игуаин: Напуснах заради Де Лаурентис


Н. Гавазов

Игуаин: Напуснах заради Де Лаурентис

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин отговори на критиките от страна на президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис, който обвини аржентинския футболист в предателство спрямо неаполитанския клуб.

"Отношенията ми с него никога не бяха добри, защото вижданията ми са различни от неговите. Върху изборът ми бе оказано влияние, защото именно той ме подтикна към това решение. Проблемът бе в отношенията помежду ни. Не исках и минута повече да бъда с него", заяви Игуаин.

"След три години аз разбрах, че всичко е завършило, заради причините, които описах по-горе. Благодарен съм на феновете и на съотборниците, но не съм благодарен на Де Лаурентис. Сега съм щастлив и благодаря на Ювентус за усилията, които те положиха, за да ме привлекат", каза още нападателят.

"Ювентус е добър отбор и проектът е отличен. Благодаря на ръководителите на клуба. Сега трябва да покажа колко струвам. В живота трябва да вземаш решения, изхождайки от това, което е най-добро за теб. Аз направих точно това, като избрах Ювентус, макар че това бе трудно решение", завърши Игуаин.

 

  Сподели
97