Де Лаурентис: Вече спечелихме титлата в Серия А


Н. Гавазов

Де Лаурентис: Вече спечелихме титлата в Серия А

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис отговори на критиките на феновете, които обвиниха боса в нежелание да инвестира в покупка на нови играчи, а също така и за увеличаването на цените на билетите за домашните мачове на отбора.

"Не съм вдигал цените на картите и билетите в продължение на седем години, а това е неправилно. Искате да виждате клуб, който от една страна купува скъпи футболисти, а от друга страна прави отстъпки за феновете. Стадионът се разпада на части. Всяка година 120 милиона евро от доходите заминават за трета страна, а не остават в Наполи", заяви Де Лаурентис.

"Ще направим всичко възможно, за да сме конкурентни през новия сезон, но в Серия А има 20 отбора. Нека победи най-добрият. Вече спечелихме титлата. Преди 12 години Наполи се намираше в калта, а сега си съперничи с най-добрите отбори в Европа. Надявам се, че ще продължим сътрудничеството си с кметството и те няма напразно да харчат пари, защото тогава ще си имат работа с мен. Дадоха ни разпадащ се стадион, на практика това е една тоалетна", каза още босът.

 

  Сподели
80