Монтела: Нашата цел е да върнем Милан в евротурнирите


Н. Гавазов

Монтела: Нашата цел е да върнем Милан в евротурнирите

Старши-треньорът на Милан Винченцо Монтела сподели мнение за работата си в отбора. Наставникът на "росонерите" даде пресконференция, на която сподели част от плановете си.

"Много съм щастлив да бъда в Милан. Пълен съм с ентусиазъм и съм концентриран върху работата си. Неприемливо е, че отборът три поредни години не участва в евротурнирите. Нашата цел е да се върнем там", заяви Монтела.

"Милан трябва да играе добре. Ние сме длъжни да налагаме своя стил. Това е нещо, което правеше Милан велик в продължение на много години. Трябва да проповядваме идеите, в които вярвам и в които вярва клубът. За това са нужни подходящите играчи. Разбира се, вече повдигнах някои предложения за трансфери", каза още специалистът.

"Но не е истина, че съм звънял на Борха Валеро. Това са само слухове. Всичко добре, ако новите се запознаят с моята работа и моите идеи. Но важното е колко футболисти съответстват на моя проект. През цялото време ще си взаимодействам с клуба. Сега искам да оценя играчите и да разбера каква е настройката им. След това ще видим колко добре те ще се впишат в моите планове", завърши Монтела.

 

  Сподели
82