Верона – Ювентус: Последният срещу първия


Н. Гавазов

Верона – Ювентус: Последният срещу първия

Верона- Ювентус
Стадион: "Марк Антонио Бендегоди", Верона
Дата: 08.05.2016
Час: 21:45
Съдия: Фабио Мареска


Любопитна среща ни очаква в 37-я кръг на Серия А между последния в таблицата Верона и шампиона Ювентус. Домакините се простиха с елита и в клуба вече мислят за Серия Б от догодина. Скромният тим разочарова през този сезон и съвсем заслужено се намира на дъното на класирането. За домакините няма да могат да вземат участие Мохамед Фарес, Пацини, Самуел Сопрайен и Лука Силигарди, което допълнително ще влоши играта им.

Ювентус защити по категоричен начин Скудето, макар че началото на кампанията не беше особено впечатляващо за "старата госпожа". Торинският гранд е с цели 12 точки преднина пред Наполи и не остави съмнение за това кой е най-добрия отбор в Италия през тази година. "Бианконерите" са във впечатляващта форма от 26 мача без поражение, в които записаха 25 победи и допуснаха само веднъж равенство. Проблемите за гостите са свързани с много отсъстващи играчи, тъй като в лазарета са Мартин Касерес, Клаудио Маркизио, Нето и Киелини, а наказани са пък Погба, Марио Манджукич, Лихтщайнер и Ернанес.

Верона няма за какво да играе, но определено ще се опита да взема поне точка от шампиона на Италия. От своя страна Ювентус също вече не гони голяма цел в Серия А и можем да видим спокойно доиграване на сезона. Липсата на мотивация, както и многото контузени и наказани играчи за торинския гранд допълнително ще подпомогнат домакините да направят изненадващо реми.

Прогноза: Верона - Ювентус 0:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
197