Болоня – Милан: Росонерите гонят задължителни 3 точки


Н. Гавазов

Болоня – Милан: Росонерите гонят задължителни 3 точки

Болоя - Милан
Стадион: "Кинг Пауър Стейдиъм"
Дата: 07.05.2016
Час: 21:45
Съдия:


Болоня посреща неубедителния Милан в среща от предпоследния 37-ми кръг на Серия А. Домакините не наравиха добър сезон, макар че си осигуриха оцеляването в елита със спокойните 6 точки дистанция от зоната на изпадащите. Серията от 9 мача без успех привърши преди 2 седмици срещу Дженоа, а веднага след това дойде и ремито с Емполи. Матиа Дестро, Морлео и Лука Ризо са с контузии, а допълнително с проблеми са Годфред Донса и Доменико Майета.

Милан за поредна година разочарова и вбеси привържениците си с представянето в Серия А. Италианският гранд беше по едно време в борбата за Топ 5, но след това дойдоха характерните поредици от лоши игри, които ги свали дори от 6-то място. Сасуоло е с преднина от една точка и 2 кръга преди края на кампанията съвсем спокойно може да отмъкне евроучастието на "росонерите". Милан в предишните 3 мача играха срещу отбори от зоната на изпадащите, но от тях успя да измъкне едва 2 равенства, което достатъчно говори за много лошата ситуация в клуба. По този начин за гостите остана единствено финалът за Купата на Италия, който може да им спаси сезона.

Болоня излиза в срещата без да гони сериозна цел, но вероятно мотивацията сред играчите да се отмъкне нещо от по-именития съперник ще е висока. Милан от друга страна ще трябва да гони задължителни 3 точки, ако иска да измести Сасуоло, но с оглед играта на "росонерите" това няма да дойде лесно.

Прогноза: Болоня - Милан 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
250